Daugavpils kapličas rekonstrukcija pagaidām netiek plānota

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portālam Gorod.lv pavēstīja uzņēmuma „Labiekārtošana-D” vadītājs Vjačeslavs Krankals, kapličas rekonstrukcija Daugavpilī 18. novembra ielā 214 pagaidām netiek plānota.

Atgādināsim, ka gadu atpakaļ tika izsludināts tehniskā projekta izstrādes konkurss ēkas rekonstrukcijai, bet tas noslēdzās bez rezultātiem. Šā gada pavasarī tika nolemts nodot kapličas ēku pašvaldības uzņēmuma „Labiekārtošana-D” rīcībā, tas bija nepieciešams, lai uzņēmumam būtu vairāk iespēju uzturēt un attīstīt nodotos objektus.

Kā atzīmēja Vjačeslavs Krankals, kapličas labiekārtošanas process ir apstājies, jo ēkai ir nepieciešami vērienīgi darbi, tajā skaitā arī energoefektivitātes uzlabošana, apkures sistēmas maiņa, ventilācijas maiņa, atsevišķu telpu dzesēšanas sistēmu rekonstrukcija, jumta nomaiņa utt.

Jāatzīmē arī, ka šogad pilsētas budžetā nav paredzēti līdzekļi Daugavpils komunālo kapu kapličas rekonstrukcijas tehniskajai dokumentācijai, jo starp pilsētas valdības prioritātēm komunālajā sfērā ir ceļu uzturēšana un citi pilsētas teritorijas labiekārtošanas darbi.
 


Написать комментарий