Ir ieviestas izmaiņas konkursā uz Naujenes bērnudārza rekonstrukciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iepriekš portālā Gorod.lv tika ziņots, ka tiek plānots rekonstruēt Naujenes pagasta pirmsskolas iestādes ēku un katlu māju, tāpēc 8. jūlijā iepirkumu uzraudzības biroja Daugavpils novada domes mājas lapā tika izsludināts atklāts konkurss.

Tomēr Interneta vietnē jau 30. jūlijā parādījās ziņas, ka ir ieviestas pirmās izmaiņas.

Atgādināsim, ka konkursā arī norādīts, ka būvniecības darbi notiks divos etapos, un šiem darbiem tiks atvēlēti tikai 11 mēneši, tehniskos pārtraukumus ieskaitot. Pirmajā etapā ir paredzēts uzcelt piebūvi Naujenes pagasta pirmsskolas iestādei, veikt remontdarbus iekštelpās, iegādāties mēbeles un iekārtas, kā arī savest kārtībā ārējos tīklus un labiekārtot teritoriju. Otrajā etapā tiek plānots turpināt ēkas un katlu mājas remontu.

Rekonstrukcijas process, kā jau bija plānots iepriekš, noritēs paralēli mācību procesam, un šie procesi netraucēs viens otram.
Atzīmēsim, ka jaunie labojumi paredz daudzus precizējumus mēbeļu un iekārtu specifikācijā, kā arī radās nepieciešamība iekļaut projektā ēdināšanai nepieciešamos priekšmetus, kas ir elektriskā plītiņa, katls, panna, nerūsējošs ledusskapis un citi virtuves priekšmeti.

Līdz ar to – pretendentu pieteikšanās tiek pagarināta līdz 15. augustam.


Написать комментарий