Aptauja: kāpēc cilvēki Latvijā mīl savu auto

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Aizvadītajā sestdien, 27. jūlijā, auto kosmētikas "Turtle Wax" oficiālais izplatītājs Latvijā "Getz Bros. & Co." pie kāda veikala Rīgā noskaidroja iemeslus, kāpēc Latvijas autovadītāji mīl savus auto. 

Kopumā tika aptaujāti vairāk nekā 150 veikala apmeklētāju, kuri tieši auto uzticamību minēja kā nozīmīgāko.

Ņemot vērā faktu, ka Latvijas autobraucējiem nereti nākas sastapties nekvalitatīviem ceļu segumiem un biežiem atkārtotiem remontdarbiem, aptaujas mērķis bija mudināt cilvēkus iedomāties par pozitīvajiem aspektiem, kas saistīti ar viņu automašīnām un pārvietošanos kopumā.

Bez tādiem iemesliem, kāpēc īpašnieks mīl savu automašīnu, kā "tāpēc, ka jauns motors", "klusa", "var labi izgulēties mašīnā", "skaista", "darbojas ar gāzi", bija atrodamas arī vaļsirdīgākas atzīšanās mīlestībā, kā piemēram "es mīlu savu auto par lielisku seksu, kas man tajā bija".

Ieskatam piedāvājam vēl dažus iemeslus, kas tika minēti kā mīlestības apliecinājums savam auto: tāpēc, ka "BMW" (minēts vairākkārtīgi); veca un uzticama; tas ir mans auto; ekonomisks; "neniķojas"; ziemā vizina, kad ir auksti; neprasa ieguldījumus; pirms nedēļas nopirku; vislabākā marka – darba auto; mans auto ir mana otrā pusīte; jebkurā laikā varu aizbraukt, kur vēlos; pie stūres ir mans mīļais vīrs.

Konkurss lasītājiem! Iesūti arī Tu iemeslu, kāpēc mīli savu auto, rakstot pa e-pastu autozinas@delfi.lv līdz 10. augustam. Interesantākās atbildes autors tiks pie vērtīgām balvām no "Turtle Wax".


Темы: , , , ,
Написать комментарий