27. un 28. jūlijā notika Latgales XXIII invalīdu sporta spēles

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šīs sacensības organizēja ISK „Daugavpils” ar Latvijas invalīdu federācijas, Daugavpils pilsētas domes, Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldes, Latvijas sarkanā krusta Daugavpils nodaļas, Daugavpils autobusu parka, Daugavpils Celtnieku profesionālās vidusskolas, firmas ŠaŠa un IVS-D atbalstu, ziņo Sporta pārvaldes portāls. 

Sacensības notika sporta nometnes „Dzintariņš” teritorijā, orientēšanās notika Jaunās forštades meža masīvā un Stropu meža masīvā.

Teicamus rezultātus uzrādija ISK „Daugavpils”, kas sīvā konkurencē uzvarēja spēcīgo ISK „Bauska”. Trešajā vietā bija Preiļu komanda, kuru agrākos gados pārstāvēja tikai divi sportisti, bet šoreiz bija jau pieci, varbūt ietekmēja tas, ka mūsu komanda bija Preiļos sacensībās un veicām nelielu aģitāciju. Bija arī viesi no Krievijas no Maskavas un Pleskavas, kuri arī aktīvi iesaistījās sacensībās, Marina Borisenkova no Pleskavas ieņēma III vietu šautriņu mešanā starp invalīdiem ratiņkrēslos.

Sacensībās piedalījās invalīdi ratiņkrēslos no Liepājas, Jelgavas, Ludzas un Daugavpils.

ISK „Daugavpils” uzrādija šādus rezultātus :

V. Docenko 2. vieta šautriņu mešanā;
Boulings starp sievietēm- 1. vieta Sofija Kovaļova Krivonosova, 2. vieta Valentīna Rimicāne,
Dambrete sievietes - 1. vieta Stefanija Dombrovska un starp vīriešiem Valerijs Docenko.
Basketbola soda metieni - 1. vieta Valentīna Rimicāne, otrā vieta Stefanija Dombrovska. Novusā vīrieši ar kustību traucējumiem Sergejs Mihalkovskis.

Darts sievietēm - 2. vieta Valentīna Rimicāne, 3. vieta Sofija Kovaļova Krivonosova.

Šautriņas sievietēm - 2. vieta Stefanija Dombrovska un 3. vieta Valentīna Rimicāne. Boulingā starp vīriešiem - 3. vieta Anatolijs Gallers.
Šahā: 1. vieta Stefanija Dombrovska, 3. vieta Inese Plokšte, 3. vieta Anatolijs Gallers.
Novuss sievietes - 1. vieta Inese Plokšte, 2. vieta Valentīna Rimicāne un 3. vieta Sofija Kovaļova-Krivonosova.

Nākošajās sacensībās ISK „Daugavpils” piedalīsies 3. un 4. augustā Madonā Vidzames sporta spēlēs , kas būs vienlaicīgi arī Latvijas čempionāts. 


Написать комментарий