Neformālo apmācību centra pagalmā notiks garāžu izpārdošana

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Jau pavisam drīz – 10. augustā – tieši pusdienlaikā neformālo apmācību centra pagalmā notiks interesants, neparasts, nozīmīgs un praktisks pasākums – garāžu izpārdošana, kuru rīko Daugavpils jauniešu organizācija СКОПТР.

Vladimirs Sklema, viens norīkotājiem pasākumam ar oriģinālu nosaukumu „Гаражный Хлам или Самопал”, jauniešu apvienības СКОПТР dalībnieks portālam Gorod.lv pastāstīja, ka projekta mērķis ir apskatīt finanšu lomu tirgus attiecībās savādākā veidā, mainīt attieksmi un uzskatus par naudu, pakalpojumiem, preci kā instrumentu, kas sniedz apmierinājumu, jo mūsdienās cilvēki ar piesardzību attiecas pret nestandarta ienākuma gūšanas pieejām.

„Jāatzīst, ka mūsdienu pasaulē mums ir grūti dzīvot tā, lai ar labpatiku apmierinātu savas primārās vajadzības, mums nekad nav gana, bieži vien mēs pērkam gluži nevajadzīgas lietas, kas pēc ytam glabājas mājās vai garāžās. Mēs uzskatām, ka ir pienācis laiks atbrīvoties no mantām, kas ir uzkrājušās mūsu šķūņos,” atzīmēja V. Sklema.

Lai piedalītos garāžu izpārdošanā, jāievēro vien daži noteikumi – drīkst pārdot lietotas mantas, pie tam, jo tās ir neparastākas, jo labāk, kā arī paštaisītas mantas, starp citu, publikai drīkst parādīt arī savus talantus, uzstājoties ar muzikālu priekšnesumu, piedāvājot konkursu vai parādot trikus.

Šis pasākums, kā vēsta organizatori, ir paredzēts tiem, kas patstāvīgi vēlas nopelnīt sev naudas līdzekļus atpūtai, tādēļ jauni un uzņēmīgi cilvēki, kas vēlas dalīties ar savām mantām vai pašdarinājumiem, tiek aicināti pieteikties pa tālruni 22333171. Zvanot pa šo tālruni, var arī iegūt papildu informāciju. Bet iegādāties visu, ko sirds vēlas, šajā pasākumā var ikviens interesents, tāpēc apmeklētāji tiek gaidīti Neformālo apmācību centra pagalmā sestdien, 10. augustā plkst. 12.00.


Написать комментарий