„TAKA” izstrādā konkursa noteikumus labākajam tūrisma produktam vai pakalpojumam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

5. augusta preses konferencē Daugavpils novada domē tūrisma un kultūras aģentūras „TAKA” vadītājs Rolands Gradkovskis paziņoja, ka šobrīd tiek izstrādāti jaunā konkursa noteikumi uzņēmējiem, kuri strādā tūrisma sfērā.

Pēc V. Gradkovska vārdiem, konkursa galvenā ideja labākā tūrisma produkta vai pakalpojuma noteikšanā slēpjas tajā, lai varētu saskatīt visoriģinālāko piedāvājumu, kas interesē tūristus, tādā veidā vilinot viņus uz Daugavpils novadu.

Atgādināsim, ka šī ideja tika iekļauta Daugavpils novada pašvaldības tūrisma un kultūras aģentūras „TAKA” attīstības stratēģijas plānā, jau toreiz Mudīte Kiseļova, „TAKA” tūrisma speciālists, intervijā portālam „Gorod.lv” pastāstīja, ka Daugavpils novada balvai tūrisma sfēras darbiniekiem ir jāatbalsta šo cilvēku iniciatīva un jāveicina sabiedrības apziņa par tūrisma ietekmi uz Daugavpils novada sociālekonomisko izaugsmi. Tāpēc „TAKA”, pēc M. Kiseļovas vārdiem, tieksies uz to, lai šī balva būtu stimuls un prestiža rādītājs.

Rolands Gradkovskis atzīmēja, ka konkursa noteikumi sākotnēji tiks paziņoti Daugavpils novada domes deputātu sanāksmē, pēc tam, visticamāk, šā gada septembrī, konkurss tiks paziņots publiski.


Написать комментарий