Jaunās paaudzes 'Hyundai i10' mazauto

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānija "Hyundai" publicējusi pirmos attēlus ar jaunās paaudzes "i10" hečbeku. Plašākai sabiedrībai mazais automobilis tiks parādīts septembrī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

Jaunā "Hyundai i10" kopgarums ir 3 645 milimetri, platums – 1 660 mm; augstums – 1 500 mm. Tādējādi automobilis kļuvis nedaudz garāks un platāks, bet tajā pašā laikā nedaudz zemāks par savu priekšteci. Riteņu garenbāze palielināta par pieciem milimetriem (kopumā 2 385 mm), bet bagāžas nodalījuma tilpums – par septiņiem litriem (252 l).

Informāciju par jaunā modeļa tehniskajiem risinājumiem "Hyundai" pagaidām neatklāj. Gaidāms, ka "i10" iegūs arī viena litra, trīscilindru benzīna dzinēju, kā arī 1,25 litru četrcilindru motoru.

"Hyundai i10" bāzes aprīkojumā būšot divi priekšējie drošības spilveni un brakšanas elektroniskā stabilizācijas sistēma. Par papildus samaksu būs pieejama klimata un kruīza kontrole, bezatslēgas piekļuves sistēma, kā arī apsildāms stūresrats.

Ražošanā jaunais "Hyundai i10" nonāks drīz pēc tā prezentācijas, bet tirdzniecībā – gada beigās. Tirgū šis modelis konkurēs ar "Suzuki Alto", "Kia Picanto" un "Ford Ka".


Темы: , , , ,
Написать комментарий