Jaunatnes departaments aicina uz populārās latviešu grupas Musiqq koncertu

Tuvojas viens no visvairāk gaidītajiem jauniešu rudens pasākumiem – festivāls “Artišok”. Šogad festivāls būs vēl interesantāks un “piesātinātāks”, tā sola Jaunatnes departaments, un festivāla ietvaros visi pilsētnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz bezmaksas koncertu, kur uzstāsies populāra latviešu grupa Musiqq.

Atgādināsim, ka latviešu R’n’B duets Musiqq savu popularitāti ir guvis ar uzvaru nacionālā  2011. gada Eirovīzijas konkursā, kur viņi uzstājās ar dziesmu „Angel in Disguise”. Strap citu, tādi hīti kā „Abrakadabra”, „No 10 -10” un „Dari kā es” arī pieder Musiqq.

Jaunatnes departaments arī atgādina, ka par piedalīšanos festivālā savus pieteikumus jau ir iesnieguši vairāk nekā 30 jauniešu organizācijas, starp tiem ir arī pārstāvji ne tikai no citām pilsētām, bet arī no citām valstīm.

Jāuzsver, ka festivāls „Artišok” piedāvā ne tikai iespēju saņemt informāciju par dažādām pilsētas organizācijām brīvā laika pavadīšanas veidiem, bet arī sniedz lielisku atpūtas iespēju labā draugu kompānijā.

Tāpēc Jaunatnes departaments aicina visas jauniešu apvienības, interešu grupas un organizācijas, kas vēl nav paspējuši pieteikties festivālam, sūtīt savus pieteikumus pa e-pastu artishoks2012@inbox.lv vai zvanīt pa tālruni  654 22304, 27028209 (Evita Lukša).

Atzīmēsim, ka šis jaunības, dzīvesprieka, talantu, fantāzijas un laba noskaņojuma pasākums, kā jau tas bija ierasts, norisināsies Centrālajā parkā – pirmajā rudens nedēļā – 7. septembrī.
 


Написать комментарий