Idejas brīvdienām Daugavpilī – dragreiss, volejbols, garāžas izpārdošana un jaunās izstādes Marka Rotko centrā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēc karstās nedēļas daugavpilieši varēs piedzīvot nu jau siltas un pat lietainas brīvdienas, tā vēsta sinoptiķi. Bet tas pavisam nenozīmē, ka brīvdienas būtu jāpavada četrās sienās, jo dažādi pasākumi pilsētā notiek jau no piektdienas vakara.

Bet tie, kuri nevēlas pavadīt piektdienas vakaru kino vai muzejā, var noskatīties dragreisa čempionāta piekto posmu 18. novembra ielā 2013. gada „Bridgestone Adrenalin Dragrace Championship”, kurš turpināsies arī nākamajā dienā – 10. augustā.

Piektdienas vakarā arī ir iespēja noskatīties kārtējo dokumentālo filmu Neformālās izglītības centra pagalmā.

10. augustā pie Stropu ezera norisināsies nu jau trešais sacensību etaps pludmales volejbolā. No plkst. 11.00 tur sacentīsies stiprā dzimuma pārstāvji. Bet svētdien, 11. augustā, tajā pašā laikā un sporta veidā savus spēkus un veiklību pārbaudīs sievietes.
Sestdien tieši plkst. 12.00 visiem ir iespēja atnākt uz Neformālās izglītības centra pagalmu, lai piedalītos pasākumā „Garāžas izpārdošana”, kura laikā varēs mainīties ar interesantām, bet nu jau lietotām mantām, kā arī baudīt mūziku, konkursus un izrādes, kuras rādīs pasākuma dalībnieki.

Savukārt, Marka Rotko centrā visi tiek aicināti 10. augustā plkst. 16.00 uz Silvas Linartes izstādes „Atspulgi” atklāšanu, šajā pat dienā mūsdienu mākslas ekspozīciju sektorā sākas mākslinieka Dilvina Smita izstāde „Logi”, kur tiks prezentēti viņa darbi no tekstila un fotogrāfijas.

Atzīmēsim, ka Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina savus apmeklētājus uz daudzajām izstādēm un ekspozīcijām, Māla mākslas centrs – uz Baltijas keramikas izstādi, arī Latgales Centrālā bibliotēka gaida apmeklētājus vairākās izstādēs. Katrs pilsētnieks un pilsētas viesis var izvēlēties viņam vispiemērotāko pasākumu brīvdienām.


Написать комментарий