J.Lāčplēsis: Automatizēto siltummezglu uzstādīšana tiešām bija nepieciešama

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

„Jautājums par automatizēto siltummezglu uzstādīšanu tika apspriests pirms 8 gadiem, notika publiskā apspriešana, šo jautājumu izskatīja arī Domes deputāti. 

Protams, jautājums par automatizēto siltummezglu un skaitītāju uzstādīšanu pilsētā bija jālemj”, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils pilsētas mērs Jānis Lāčplēsis.

Uz jautājumu, vai tika pieņemts attiecīgs Domes lēmums, pamatojoties uz kuru DzKSU uzstādīja siltummezglus, un vai viss tika izdarīts pareizi, pilsētas mērs neatbildēja, atkārtojot, ka lēmuma pieņemšana par siltummezglu uzstādīšanu tiešām bijusi nepieciešama.

Atgādināsim, ka viens no Daugavpils pilsētas domes deputātiem – Vladislavs Bojaruns, kurš nesen tika iecelts par Mājokļu komitejas priekšsēdētāju un kopā ar pārējiem deputātiem parakstīja vienošanos par sadarbību, kuras rezultātā pilsētas pašvaldības priekšsēdētāja amatā tika ievēlēts J.Lāčplēsis, mēģina pierādīt, ka automatizētie siltummezgli Daugavpils pilsētas daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās tika uzstādīti nelikumīgi.


Написать комментарий