'Škoda' modernizējusi 'Yeti' apvidnieku

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānija "Škoda" oficiāli prezentējusi atjaunināto apvidus automobili "Yeti", kas papildus ieguvis arī robustāku versiju "Outdoor". 

Plašākai sabiedrībai atjauninātais modelis tiks parādīts septembrī notiekošajā Frankfurtes autoizstādē.

"Škoda Yeti" modelim ir būtiski pārveidota virsbūves priekšdaļa, kas tagad ieturēt jaunās paaudzes "Octavia" un modernizētā "Superb" stilā. Tādējādi "Yeti" turpmāk būs citāds radiatora dekoratīvais režģis, priekšējais buferis un lukturi. No līdzšinējiem apaļajiem dienas gaitas lukturiem čehi vispār ir atteikušies.

Virsbūves aizmugurējā daļā mainīti lukturi un bagāžnieka vāks. Tāpat automobilis ieguvis jaunā dizaina "Škoda" emblēmas.

Turklāt modernizētais "Škoda Yeti" ieguvis jaunu modifikāciju "Outdoor" (attēlos zaļajā krāsā), kas no standarta versijas atšķiras ar citādu priekšējo un aizmugurējo buferi, kā arī citādiem miglas lukturiem un plastmasas aizsargiem uz durvīm un sliekšņiem.

Interjerā atjauninātajam modelim mainīts tikai stūresrats, kas aizgūts no "Octavia" modeļa. Tāpat automobilim ir jauni sēdekļu apdares materiāli un papildus variācijas dekoratīvajiem elementiem uz centrālās konsoles.

Eiropas tirgū modernizētajam "Škoda Yeti" tiks piedāvāti trīs benzīna un četri dīzeļa dzinēji. Vājākais no tiem attīsta 105 ZS, bet spēcīgākais – 170 ZS. Motori sajūdzami vai nu ar manuālo, vai sešu vai septiņu pārnesumu sekvenciālo "DSG" pārnesumkārbu.

Papildus aprīkojumā "Škoda Yeti" modelim turpmāk būs pieejama atpakaļskata videokamera un automātiskā "parkošanās" sistēma.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий