Naujenes novadpētniecības muzejs tiks aprīkots ar dizaina mēbelēm

foto: latvia.travel
foto: latvia.travel

Portāls Gorod.lv jau vēstījis, ka jūlija vidū tika pārtraukts Daugavpils novada domes Kultūras pārvaldes izsludinātas konkurss par mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu Naujenes novadpētniecības muzejā.

Tomēr 14.augustā Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika publicēta informācija par to, ka ir paziņots pasūtījuma izpildītājs.

Ja konkursa rezultāti netiks pārsūdzēti, minēto pakalpojumu Naujenes novadpētniecības muzejam sniegs SIA „Far Lux”, saņemot par to 21 236 latus bez PVN.

Atgādināsim, ka Kultūras pārvaldes projektu koordinatore Ļubova Koržavina atzīmēja, ka minētais konkurss esot sarežģīts, jo Naujenes novadpētniecības muzejā bija plānots veikt lielu darbu apjomu līdz šī gada 15.augustam, tomēr piedāvājumi par darbu veikšanu netika iesniegti, tādēļ konkurss tika pārtraukts. Zīmīgi, ka iepirkumam ir divas funkcijas – mēbeļu izgatavošana un uzstādīšana ar dizainera palīdzību, jo muzejam ir svarīgi saglabāt ekspozīciju vēsturisko un kultūras vērtību, ņemt vērā gan jaunas, gan senas mēbeļu izgatavošanas tradīcijas.

Jāatzīmē, ka saskaņā ar konkursa nolikumu tā ietvaros tiek plānots iegādāties stendu brošūrām, recepcijas letes, biroja krēslus un galdus, dokumentu skapjus, plauktus un atpūtas zonas mēbeles. Tāpat plānots uzstādīt dažas ekspozīciju vitrīnas, izstrādāt Daugavpils novada logo zīmi, uzstādīt ekspozīciju stendus, diorāmu „Daugavas zemūdens pasaule”, pārrāmēt V.Zeiles mākslas darbus u.c.


Написать комментарий