Vairs nebūs iespējams „parkoties” privātzemē pie Rimi un Olimpiskā centra

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāla Gorod.lv redakcijā griezās Daugavpils iedzīvotāja Olga, kura, vēloties kā parasti novietot automašīnu pie tirdzniecības centra Rimi (Balvu ielā, pie Olimpiskā centra), konstatēja, ka stāvlaukuma iebrauktuve nodalīta ar betona plāksnēm.

Lasītāja pastāstīja, ka viņai ir stāvlaukuma īpašnieka izsniegtā atļauja, tādēļ viņa ir sašutusi par šo situāciju.

Sazinājāmies ar firmu „LDO invest” un noskaidrojām, ka stāvlaukums tika pārdots fiziskajai personai, kura ir atbildīga par visu objektā notiekošo. Iepriekš stāvlaukums piederēja firmai, kuras pārstāvis atzīmēja, ka vietā, kurā ir novietotas plāksnes saskaņā ar zemesgabala plānu nav iebrauktuves, tomēr autovadītāji vienalga iebrauca stāvlaukumā.

Lai teritorija netiktu piesārņota un novietotās automašīnas netraucētu jaunam īpašniekam īstenot iecerēto, tuvākajā laikā plākšņu vietā būs parasta apmale, minētās darbības tiks saskaņotas ar Pilsētplānošanas un būvniecības departamentu.

Tādējādi, iepriekšējā īpašnieka izsniegtās atļaujas nav spēkā. Firmas „LDO invest” pārstāvis atzīmēja, ka atļaujas tika izsniegtas bez maksas, bet, ja kādu iemeslu dēļ kāds ir par to maksājis, firma atdos šo naudu.

Jāatzīmē, ka pie tirdzniecības centra joprojām ir bezmaksas stāvlaukums, kas ir tā pārziņā, tādēļ pircēji var droši novietot savas automašīnas.



Написать комментарий