Dženifera Anistone atteikusies lidot vienā lidmašīnā ar Andželīnu Džoliju

foto: Reuters
foto: Reuters

Aktrise Dženifera Anistone, dodoties uz savas jaunākās filmas "Milleru ģimenīte" pirmizrādes pasākumu Londonā, pēdējā mirklī mainījusi ceļojuma plānus, uzzinot, ka viņai būs jālido vienā lidmašīnā ar citu Holivudas zvaigzni, proti, Andželīnu Džoliju, vēstī ārvalstu mediji.

Kā ziņo TV kanāls "E!", abas aktrises bija rezervējušas pirmās klases biļetes vienā un tajā pašā "British Airways" reisā no Losandžosas uz Londonu 11.augustā. Tomēr, kad Dženiferas Anistones pārstāvji uzzināja par to, ka arī Andželīna Džolija lidos tajā pašā reisā, Anistones izlidošana uz Londonu steigšus tika pārcelta uz nākamo dienu.

Tas, vai tā bijusi tīša izvairīšanās no sastapšanās lidmašīnā vai arī ceļojuma plānu maiņai ir cits iemesls, oficiāli nav zināms. Taču šāds atgadījums tiešām ir noticis - lidsabiedrība to ir apstiprinājusi presei. "Aviokompānijai ir savi VIP viesu menedžeri, kuri šad tad mēdz izpļāpāties. Šķiet, ka šis ir tas gadījums", kompānijas pārstāvji paziņojuši izdevumam "US Weekly".

Kā zināms un kā plaši atspoguļots masu medijos, Andželīna Džolija ir kinozvaigznes Breda Pita dzīvesbiedre, savukārt Anistone reiz bija Breda Pita mīļotā sieviete. TV kanāls "E!"ziņo, ka abas aktrises ir veiksmīgi ieradušās galamērķī - Džolija kopā ar savu vecāko dēlu Medoksu ir devusies apciemot draugus, bet Anistone trešdienas vakarā Londonas centrā ar saviem kolēģiem piedalās jaunās komēdijas "Milleru ģimenīte" ("We're The Millers") pirmizrādes pasākumā.

"Milleru ģimenīte", kas nupat ar panākumiem startējusi ASV, uz Latvijas ekrāniem iznāk 16.augustā.


Написать комментарий