Interneta hits – omīte kāzās apšķiež līgavu

foto: kadrs no video
foto: kadrs no video

Lielbritānijas medijos pastiprinātu uzmanību šonedēļ izpelnījusies kāda vecmāmuļa, kura ievērību guvusi, pateicoties savai neuzmanībai mazmeitiņas kāzās.

Kad Darens un Dženifera Noki no Kornvolas bija mijuši gredzeni, viņi devās pie sveicējiem, kas jauno pāri saskaņā ar tradīcijām apbēra ar konfeti lietu.

Tomēr laimes pilno brīdi aizēnoja līgavas vecmāmiņa - cienījamā kundzīte līksmības uzplūdā bija apjukusi un konfeti vietā līgavai sejā iemetusi savu dzēriena glāzi, pārsteidzot gan jauno sievu, gan pārējos viesus, kuri šausmās saķēruši galvas.

Vissatriektākā par notikušo jutusies pati vecmāmiņa, un, kamēr līgava tīrījusi savu svētku kleitu, līgavainis un citi radinieki metušies mierināt satraukto kundzīti.

Lai gan kāzu ceremonija un amizantais incidents noticis jau pirms kāda laika, britu mediju uzmanību tas guvis tikai šonedēļ, un tabloīds The Daily Mail pamatīgi izpētījis neparastā notikuma norisi, iztaujājot cietušo līgavu.

Dženifera portālam atklājusi, ka iesākumā pati jutusies šokēta, jo viņa kāzu dienā nēsājusi kontaktlēcas un šķidruma nonākšana uz sejas varēja kādu no tām izskalot.

Vēlāk gan viņa sapratusi, ka vecmāmiņas rīcībai bijusi arī pozitīva ietekme - tā  lauzusi ledu kāzu viesu vidū un tālākās svinības izvērtušās īpaši jautras, jo visi apsprieduši notikušo incidentu.

Video ar vecmāmiņas misēkli kļuvis gana populārs interneta lietotāju vidū, bet tāpat daudzus aizkustinājis vēlāk publicētais video, kurā redzams, ka līgava patiesi pēc notikušā mīļi apskauj un sabučo sirmgalvi, liekot viņai saprast, ka pārpratums nav izjaucis laimīgāko dienu mazmeitiņas mūžā.


Темы: , , , , ,
Написать комментарий