P.Dzalbe: Nevienam citam no administrācijas nebija iespējams uzticēt DzKSU vadību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

„Daugavpils DzKSU vadītājs Andris Švirksts tika atlaists, jo netika galā ar saviem pienākumiem. Vera Raģele tika iecelta par pagaidu vadītāju, tiks rīkots konkurss uz šo amatu.

Nevienam citam no administrācijas nebija iespējams uzticēt DzKSU vadību: ne Mamajas kundzei, ne Dedeles kundzei, ne citiem darbiniekiem pilsētas domes vadība nevarētu to uzticēt”, portālam Gorod.lv paziņoja pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe.

Atgādināsim, ka 15.augustā akcionāru sapulcē tika pieņemts lēmums par Andra Švirksta atbrīvošanu no ieņemamā amata.

Pēteris Dzalbe apliecināja, ka tuvākās nedēļas laikā tiks izsludināts konkurss uz DzKSU vadītāja amatu.

„V.Raģele piekrita uz laiku ieņemt šo amatu. Ja vēlēsies, viņa varēs piedalīties konkursā, lai pretendētu uz pastāvīga vadītāja amatu. Pašlaik ir svarīgi, lai uzņēmumu vadītu cilvēks, kuram ir zināmas Valsts kontroles sniegtās rekomendācijas. Tāpat ir palikuši jautājumi, kurus iepriekšējais vadītājs nav atrisinājis”, teica pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks.

Pirmais, kas jāizdara pagaidu vadītājai – jāorganizē metodikas izstrāde, kas noteiks apkalpošanas maksas aprēķināšanu, jāorganizē apkalpošanas līgumu sastādīšana un saskaņošana ar Domi, no 1.septembra jānoslēdz jauni līgumi ar iedzīvotājiem.


Написать комментарий