Latvijas kino sāk izrādīt filmu “Kick-Ass 2”

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 16. augusta, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt četras jaunas ārvalstu filmas, un viena no tām ir asa sižeta ASV un Lielbritānijas kopražojuma komēdija Kick-Ass 2: Jaunie supervaroņi 2 (oriģinālā - vienkārši Kick-Ass 2).

Filmas sižets ir sekojošs: pēc tam, kad Spārdītāja (Kick-Ass) neprātīgi drosmīgā rīcība iedvesmo jauno supervaroņu kustības rašanos, kurus vada Pulkvedis, arī viņš pats nolemj pievienoties komandai, lai kopā patrulētu ielās un pārmācītu ļaundarus.

Jaunajiem supervaroņiem ir spēcīgs pretinieks - Sārtā Migla, kurš dramatisku notikumu rezultātā ir pārtapis harizmātiskajā atriebējā vārdā The Motherfucker, un tikai Killerskuķim būs pa spēkam apturēt šo haosu.

Režisoram Džefam Medlovam šī ir trešā pilnmetrāžas filma, pirms tam viņš uzņēmis Cry_Wolf (2005) un Never Back Down (2008), bet starp pēdējā laika pazīstamākajām filmām, pie kā viņš strādājis, ir TV seriāls Bates Motel.

Galvenajās lomās iejutušies Ārons Teilors-Džonsons un Hloja Greisa Moreca, bet aktieru ansamblim pievienojušies arī slavenais komiķis Džims Kerijs (attēlā), Jensija Batlere, Džons Legizamo un citi.

Pirmā Kick-Ass filma uz ekrāniem iznāca 2010. gadā, un ar 28 miljonu ASV dolāru lielu budžetu tā nopelnīja gandrīz 100 miljonus. Ņemot vērā pēdējo gadu supervaroņu filmu invāziju, kritiķi šo parodiju sauca par "svaiga gaisa malku".

Arī otrās filmas budžets ir tikpat liels, bet par ienākumiem vēl nevar spriest, jo pasaules pirmizrāde filmai Ziemeļamerikā un Latvijā ir vienlaicīgi


Написать комментарий