Vaboles vidusskolas renovācijas darbu veikšanai bija pieteikušies 5 pretendenti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau vēstījis, ka Daugavpils novadā tiek īstenots liels pašvaldībai piederošo astoņu skolu renovācijas projekts.

Vasaras beigās kļuva zināmi vairāku konkursu rezultāti, jāmin, ka sešu mēnešu laikā konkursu nolikumos tika pieņemti dažādi grozījumi.

16.augustā Iepirkumu uzraudzības birojs publicēja informāciju, ka Vaboles vidusskolas renovācijas darbu veikšanai pieteicās 5 pretendenti. Savukārt par konkursa uzvarētāju, kurš piedāvāja zemāko līgumcenu, tika atzīta pilnsabiedrība „Vanpro un Nordserviss”, kas veiks darbus par 268 302,69 latiem bez PVN. Tomēr jāatgādina, ka konkursa rezultāti var būt pārsūdzēti 11 dienu laikā no to paziņošanas dienas.

Jāatzīmē, ka 25. un 31.jūlijā tika paziņots, ka Zemgales un Medumu vidusskolās remontdarbus veiks SIA „Largon” un SIA „Largons” par 223 115,81 un 267 300,26 latiem (bez PVN) attiecīgi. Savukārt 8.augustā kļuva zināms, ka Kalupes pamatskolā remontdarbus par 388 289,75 latiem (bez PVN) veiks SIA „RBSSKALS Būvsabiedrība”.

Pašlaik vēl nav zināms, kas uzvarējis konkursos par remontdarbu veikšanu Špoģu vidusskolā, Lāču pamatskolā, Salienas vidusskolā un Biķernieku pamatskolā.


Написать комментарий