Internetā jau izsmej Rīgas nespēju tikt galā ar plūdiem

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Otrdienas, 20. augusta, rītā daudzu rīdzinieku un galvaspilsētas viesu dzīvi praktiski paralizēja spēcīgas lietusgāzes, un, kamēr liela daļa pilsētnieku dirnēja sastrēgumos vai meklēja citas alternatīvas nokļūšanai uz darbu, sarosījās interneta jokdari.

Starp daudzajiem ierakstiem Twitter tīklā, kuri ļauj saprast, no kurām Rīgas ielām labāk izvairīties, kā arī sekot līdzi notikumu attīstībai un uzzināt, kurās vietās situācija ir visdramatiskākā, netrūkst arī dažādu jociņu.

Situācija Rīgā tiek salīdzināta gan ar, iespējams, vasarā nepiedzīvotajiem laivu braucieniem, cilvēki interesējas, vai pa pilsētu drīkst pārvietoties ar laivām, un ne viens vien jokojas, ka šodien Rīga kļuvusi par "mazo Venēciju".

Kā jau ierasts, dažādas dzēlīgas piezīmes par applūdušajām galvaspilsētas ielām sociālajos tīklos saņēmis gan Rīgas mērs Nils Ušakovs, gan citas atbildīgās amatpersonas un, protams, neuzmanīgie autobraucēji, kuri apšļaksta kājāmgājējus, bet īpaši aktīvi tiek "retvītoti" dažādi jociņi, starp kuriem ir arī dabas aizsardzības aktīvista un politiķa Uģa Rotberga asprātība.

Viņš savā Twitter profilā ievietojis autobusa-amfībijas foto, pie attēla piebilstot, ka  "Rīgas satiksme izsludina iepirkumu".


Написать комментарий