Tonijai Brekstonei gadās misēklis ar kleitu

foto: AFP
foto: AFP

Nedienas ar skatuves tērpu gadījušās slavenajai dziedātājai Tonijai Brekstonei, kura aizvadītajā nedēļā, sniedzot koncertu, uzstāšanās laikā nemaz pati nav manījusi, kā viņas kleitiņa, kuru kopā saturējušas vien smalkas lencītes, ķermeņa aizmugures daļā pavisam nošļukusi.

Dziedātājas skatuves tērps jau tā bija visai niecīgs - tas piesedza vien viņas auguma priekšpusi un dibentiņu, taču mūziķes mugura bija kaila. Aktīvi dejojot un dziedot, lencītes kļuva vaļīgas, un nelielais auduma gabaliņš, kurš sedza dupsi, nošļuka tik zemu, ka klausītāju acīm atklāja dziedātājas apakšveļu.

Pati mūziķe gan sākumā nemaz nemanīja, ka sanācis neliels starpgadījums ar kleitu. Viņa turpināja savu uzstāšanos, taču ik reizi, pagriežot publikai mugurpusi, zālē izcēlās ovācijas, un cilvēki steidza šo skatu iemūžināt savos viedtālruņos.

Kad dziedātāja aptvēra, kas noticis, viņa lencītes nolēma pieturēt ar savu roku palīdzību, taču kā īsts džentlmenis izturējās viens no Tonijas dejotājiem, kurš viņai aizlienēja savu žaketi, lai sieviete varētu piesegties.

Pati mūziķe šo starpgadījumu uztvēra ar krietnu devu humora un, saņemot žaketi, par notikušo nedaudz pajokoja un vēlreiz publikai nodemonstrēja savu dupsi.


Написать комментарий