Daugavpils pilsētas domē apsolīja rūpīgi izstrādāt konkursa nolikumu uz DzKSU vadītāja amatu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Nesen pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe, komentējot Daugavpils DzKSU vadītāja atlaišanu, paziņoja, ka tiks izsludināts konkurss uz šo amatu.

Atgādināsim, ka šī gada 15.augustā uzņēmuma akcionāru sapulcē tika pieņemts lēmums atbrīvot no amata valdes locekli Andri Švirkstu. Līdz konkursa rezultātu paziņošanai pašvaldības uzņēmuma pagaidu vadītājas pienākumus pildīs Vera Raģele, kura, pēc pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieka vārdiem, labāk nekā citi DzKSU speciālisti atbilda šim amatam.

Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paskaidroja, ka patlaban tiek izstrādāts konkursa nolikums un, iespējams, tas tiks pabeigts nedēļas laikā. Pēc tam to apstiprinās Domes deputāti, visdrīzāk, tas notiks septembra sākumā.

Pēc izpilddirektora vārdiem, DzKSU darbība skar vairāku daugavpiliešu intereses, tādēļ konkursa nolikums tiks rūpīgi izstrādāts.

A.Kursītis apliecināja, ka izstrādātais un deputātu apstiprinātais konkursa nolikums noteikti tiks publicēts, pretendenti uz DzKSU vadītāja amatu izies stingru atlasi.

Jāatzīmē, ka DzKSU pagaidu vadītājai tika uzdots dažu darba dienu laikā izstrādāt tarifu aprēķināšanas metodiku katrai pilsētas daudzdzīvokļu dzīvojamajai mājai.


Написать комментарий