Daugavpils pilsētas domes deputāti vienbalsīgi nobalsoja par Svetlanas Gavrilovas atlaišanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes sēdē deputāti vienbalsīgi atbalstīja lēmumu par Sociālo lietu pārvaldes vadītājas Svetlanas Gavrilovas atbrīvošanu no amata.

Daugavpils pilsētas pašvaldības personāla speciāliste Anna Kokina paziņoja, ka no 2013.gada 1.septembra Gavrilovas kundze tiks atlaista no ieņemamā amata saskaņā ar Darba likuma 114.pantu.

Lēmums par Svetlanas Gavrilovas atlaišanu tika pieņemts pēc Iekšējā audita dienesta Sociālo lietu pārvaldē veiktās pārbaudes rezultātu paziņošanas un konstatējamiem vairākiem pārkāpumiem.

8.augustā Svetlana Gavrilova parakstīja atlūgumu.

Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paskaidroja portālam Gorod.lv, ka no 1.septembra Sociālo lietu pārvaldes vadītājas pienākumus pildīs Benita Siliņa.

Pēc A.Kursīša vārdiem, laiks rādīs, cik produktīvi strādās pagaidu vadītāja. „Sociālo lietu pārvalde ir svarīga iestāde, kas apkalpo mūsu pilsētniekus. Tās klienti pārsvarā ir cilvēki, kuri nonākuši grūtībās, tādēļ vadītājam jābūt saprotošam, pacietīgam, laipnam utt. Kontaktējoties ar šiem cilvēkiem, viņam jāprot pareizi novērtēt situāciju, kurā cilvēks ir nonācis. Vārdu sakot, jābūt psihologam”, pastāstīja izpilddirektors.

Pastāv iespēja, ka B.Siliņa apliecinās sevi kā laba speciāliste un kļūs par Sociālo lietu pārvaldes pastāvīgu vadītāju. Nepieciešamības gadījumā tiks izsludināts konkurss uz šīs pārvaldes vadītāja amatu, par ko pilsētas vadība noteikti paziņos.


Написать комментарий