Pasauli pārsteidz ļoti kaismīga studenta runa

foto: kadrs no video
foto: kadrs no video

Par īstu sensāciju šonedēļ kļuvusi Džordžijas Tehniskā institūta studenta Nikolasa Selbija uzruna jaunajiem studentiem – iedvesmojot viņus pirms mācību uzsākšanas, puisis sarīkoja tādu šovu, kas vienaldzīgu neatstāja pilnīgi nevienu.

Lai gan iesākumā topošā inženiera uzruna likās ļoti ierasta, puisis bija sarūpējis pārsteigumu - uzstāšanās noslēguma daļā auditorijā sāka skanēt mūzika no Stenlija Kubrika filmas 2001: A Space Odyssey, un Selbijs demonstrēja visu savu oratora un aktiera talantu.

Nikolass, arvien skaļākā un skaļākā balsī uzrunājot pirmkursniekus, mudināja viņus aptvert, cik lieliskā mācību iestādē viņi nolēmuši studēt.

"Ja jūs vēlaties mainīt pasauli, esot Džordžijas institūtā, jūs to varat! Ja jūs vēlaties uzbūvēt Dzelzsvīra uzvalku, esot Džordžijas institūtā, jūs to varat! Ja jūs kā tāds neģēlis vēlaties atskaņot mūziku jūsu uzrunas laikā, esot Džordžijas institūtā, mēs to varam! Es to daru!" iedvesmojoši klaigāja Nikolass.

To, ka puiša runa patiesi atstājusi iespaidu uz studentiem, apliecina fakts, ka tās beigās auditorija stāvēja kājās un veltīja Selbijam vētrainus aplausus.

Daudzi interneta komentētāji atzinuši, ka uz Selbija fona nobāl liela daļa pasaules politisko līderu, un ne viens vien atzinies, ka būtu gatavs sekot šim puisim pat kara laukā.


Написать комментарий