Pēc Daugavpils pilsētas domes norādījuma DzKSU līdz nedēļas beigām izlabos tarifu aprēķināšanas metodiku

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā vēstīts, līdz trešdienai, 20.augustam, DzKSU bija jāizstrādā un jāiesniedz Daugavpils pilsētas domei jaunā daudzdzīvokļu dzīvojamo māju apkalpošanas tarifu aprēķināšanas metodika.

Pēc vicemēra Pētera Dzalbes vārdiem, sākotnējais dokuments pilsētas pašvaldībā tika iesniegts norādītajā datumā, to caurskatīja, izteica norādījumus un ieteica labojumus. DzKSU pašreizējais vadībai līdz nedēļas beigām jāizlabo tarifu aprēķināšanas metodika, ņemot vērā visus ieteikumus.

Pēc vicemēra vārdiem, DzKSU iesniegtajā dokumentā netika ņemts vērā pārņemto māju apkalpošanas variants. „Šajā sakarā metodikā jāiekļauj vēl divas rindkopas, saskaņā ar kurām pārņemtās vai apkalpošanas tiesības deleģējušās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas tiek apkalpotas saskaņā ar Likumu „Par dzīvokļa īpašumu”. Uzmanība tika pievērsta arī avārijas stāvoklī esošajām mājām”, paskaidroja P.Dzalbe.

Pilsētas priekšsēdētāja domes vietnieks, kas ir atbildīgs par pilsētas komunālās saimniecības jomu, uzsvēra, ka jaunas tarifu aprēķināšanas metodikas izstrādi DzKSU vajadzēja uzsākt jau šī gada 25.jūlijā. „15.augustā tika nomainīts tikai valdes loceklis, bet projekta izstrādē iesaistītie cilvēki ir tie paši, viņi ir lietas kursā”, piebilda P.Dzalbe.


Написать комментарий