Kalupes Sociālo pakalpojumu centra jumta remonts izmaksās 26 tūkstošus latu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau vēstījis, ka Sociālo pakalpojumu centrs „Pīlādzis” atkārtoti ir izsludinājis konkursu par ēkas jumta vienkāršotu renovāciju.

Šodien, 23.augustā, Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika paziņots, ka par konkursa uzvarētāju kļuva SIA „Daugavpils Būvremonts”, kas ir piedāvājusi zemāko līgumcenu – 26 057,84 latus bez PVN.

Konkursa nolikumā norādīts, ka vienkāršotas renovācijas ietvaros tiks veikta esošā jumta azbesta šīfera seguma demontāža, bojāto sparu un konstrukciju demontāža, latojuma un jumta teknes demontāža. Tāpat ir plānots jumta sparu un koka karkasa bojāto konstrukciju remonts, jumta koka konstrukciju apstrāde ar antipirēnu, antikondensāta plēves stiprināšana ar koka latam pie spārēm, tērauda profila lokšņu montāža u.c. Darbu veicējam jānodrošina būvgružu savākšana un aizvešana uz izgāztuvi, t.sk. azbesta šīfera utilizācija.

Atgādināsim, ka iepriekšējā konkursa uzvarētājs bija SIA „Latgales Jumts”, kas piedāvāja veikt darbus par 22 799,17 LVL (bez PVN), bet nezināmu iemeslu dēļ neizpildīja savus pienākumus.


Написать комментарий