Šķiras Monika Beluči un Vensāns Kasels

foto: ria.ru
foto: ria.ru

Par šķiršanos paziņojis viens no vispopulārākajiem franču kino pāriem: proti, pēc četrpadsmit laulībā pavadītiem gadiem par šķiršanos paziņojuši Vensāns Kasels un Monika Beluči, ziņo ārvalstu prese, atsaucoties uz aktieru oficiālajiem pārstāvjiem.

Runas par šī pāra šķiršanos sākās aizvadītajās brīvdienās, kad par to paziņoja izdevums "Closer".

Pirmdien šo informāciju Itālijas aģentūrai ASNA apstipināja Monikas Beluči oficiālais pārstāvis, bet aģentūrai AFP - Vensāna Kasela preses sekretārs.

Patlaban Monika Beluči Serbijā piedalās Emira Kusturicas filmas "Piena ceļš" uzņemšanā, savukārt Kasels ir beidzis darbu Kristofa Kāna trillerī "Skaistule un briesmonis".

Pāra šķiršanās iemesli patlaban nav zināmi. Oficiālajā paziņojumā vien teikts, ka Vensāns Kasels apstiprina, ka šķiras ar Moniku Beluči pēc savstarpējās vienošanās.

Bulvāru prese ziņo, ka ziņas par problēmām aktieru ģimenē parādījās jau pērn, 2012.gada pavasarī internetā tika publicēti fotogrāfijas, kurās aktieris redzams kopā ar nezināmu sievieti.

Gada sākumā pāris pārcēlās no Parīzes un Riodežaneiro. Prese to saistīja ar nodokļu politikas izmaiņām Francijā, savukārt Beluči apgalvoja, ka jau astoņpadsmit gadus ir iemīlējusies Brazīlijā.

Kasels un Beluči iepazinās 1995.gadā Žila Mimuni filmas "Dzīvoklis" uzņemšanas laukumā. Pārim ir divas meitas: Dēva, kas dzimusi 2004.gadā, un Leonija, kas dzimusi 2010.gadā.


Написать комментарий