Daugavpils novadā tiks uzsākti vairāku ceļu rekonstrukcijas darbi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau vēstījis, ka Daugavpils novadā ES projekta ietvaros, kura izmaksas ir teju 2 miljoni latu, tiks rekonstruēti vairāki ceļi.

Konkursa gaitā tā nolikums tika vairākkārt pārsūdzēts, tika pieņemti grozījumi, tomēr rezultātā tika paziņoti konkursa uzvarētāji.

Atgādināsim, ka konkurss „Daugavpils novada pašvaldības ceļu un ielu rekonstrukcija saimnieciskās darbības attīstības sekmēšanai” bija sadalīts divās daļās, tādēļ konkursā tika paziņoti divi uzvarētāji – SIA „Latgales ceļdaris” un SIA „Ošukalns”.

Pirmajā daļā ietilpst Daugavpils novada pašvaldības ceļa „Ambeļi-Graiži” rekonstrukcija Ambeļu pagastā, Graižu tilta rekonstrukcija, Daugavpils novada pašvaldības ceļa „Aužguļāni-Rīga-Daugavpils šoseja” rekonstrukcija Līksnas pagastā, Daugavpils novada pašvaldības ceļa „Dzirnavas-MRS” no 0,000-0,580 km rekonstrukcija un Daugavpils novada pašvaldības ceļa „Grāviņi-Višķu tehnikums” rekonstrukcija Višķu pagastā.

Savukārt konkursa otrajā daļā ietilpst Daugavpils novada pašvaldības Ķieģeļu ielas un Strādnieku ielas rekonstrukcija Kalkūnes pagastā, Sventes ciema Liepu ielu un Alejas šķērsielas rekonstrukcija, kā arī Daugavpils novada pašvaldības ceļa „Tabore-Sadnieki” rekonstrukcija Tabores pagastā.

Jāatzīmē, ka projekta kopējās izmaksas ir 1 919 883,77 latu, no kuriem 1 273 417 lati ir ERAF fonda līdzfinansējums, 57 596,51 lats – dotācija no valsts budžeta, 588 870,26 latus ir iedalījusi Daugavpils novada dome. Rekonstrukcijas darbiem jābūt pabeigtiem līdz 2014.gada beigām.


Написать комментарий