Jauniešu festivālā „Artišoks” futbola, basketbola un fotorallija sacensības

7. septembrī Daugavpils centrālajā parkā norisināsies jauniešu festivāls „Artišoks”, kurā netrūks arī dažādu sportisku pasākumu, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Savus priekšnesumus sniegs dažādu cīņas veidu meistari, bet tas vēl nebūs viss, jo ir iespēja piedalīties strītbola, futbola un fotorallija sacensībās. Strītbola turnīrs norisināsies pie Daugavpils Ledus halles. Tas vienlaicīgi būs arī 4. Daugavpils ielu basketbola čempionāta posms. Pieteikties varēs sacensību vietā no plkst. 10:00 līdz 11:30. Pirmo spēļu sākums plkst. 12:00. Komandas sastāvā jābūt vismaz 3 spēlētājiem, bet maksimālais dalībnieku skaits ir 4.

Pēc ilgāka pārtraukuma Daugavpilī atkal atgriežas fotorallijs! Šoreiz dalībnieki sacentīsies pilsētas centrā nevis ar automobiļiem, bet gan visu distanci veiks kājām – skrienot vai ejot. Komandas sastāvā jābūt četriem cilvēkiem. Starts tiks dots plkst. 13:30 pie Daugavpils Ledus halles un visām komandām būs jāmeklē viņiem pie starta līnijas piešķirtie fotoattēli un jānobildējas pie tiem.

Plkst. 15:00 sāksies futbola turnīrs, kuram var pieteikties ikviens interesents. Pieteikties iepriekš ir iespēja, rakstot uz sekojošu e-pasta adresi: artishoks2012@inbox.lv . Strītbolā iepriekšējā pieteikšanās nav obligāti nepieciešama, iespējams, ka uz vietas tiks atrasti arī komandas biedri fotorallijam un futbolam, bet šiem sporta veidiem labāk pieteikties laicīgi.


Написать комментарий