Šodien Daugavpilī viesojās „Scania” automobiļu karavāna

foto: SIA "Scania latvia"
foto: SIA "Scania latvia"

Šodien, 27.augustā, no plkst.10:00 pie tirdzniecības centra „K-Rauta” (Kraujas ielā 2, Daugavpilī) valdīja liela rosība – pilsētā bija ieradusies „Scania” automobiļu karavāna.

SIA „Scania Latvia” mārketinga speciāliste Linda Zarovska pastāstīja portālam Gorod.lv, ka Latvija ir pirmā Baltijas valsts, kurā par godu „Scania” 20 gadu jubilejai notiek minētās firmas kravas automobiļu tūre.

Jāatzīmē, ka šodien daugavpiliešiem un pilsētas viesiem bija iespēja aplūkot jauno „Scania Streamline” modeli un otrās paaudzes EURO 6 motori.

Par automobiļa vairākām priekšrocībām pastāstīja „Scania Latvia” valdes loceklis Aigars Pušinskis: „Jaunā „Scania Streamline” nodrošina 8% degvielas ietaupījumu. Jaunie Streamline standartā ir aprīkoti ar Scania autoparka vadības sistēmu jeb FMS, kas attālināti ļauj sekot līdzi auto vadītāju braukšanas stilam, degvielas patēriņam, kravas auto atrašanās vietai kā arī attālināti lejupielādēt tahogrāfa datus. Automobiļi standartā ir aprīkoti ar H-7 lampām. Ir padomāts par šofera iespēju atpūsties – kabīnē ierīkots komfortabls matracis. Jaunā „Scania Streamline” ir aprīkota ar kruīza kontroli, kas ir savienota ar komunikatoru un palīdz ievērot noteikto ātrumu”.

Jāpiebilst, ka šodien visiem interesentiem bija unikāla iespēja ne tikai apmeklēt kravas automobiļu prezentāciju, bet arī piedalīties testa braucienos.

SIA „Scania Latvia” tehniskais direktors Igors Romanovskis atzīmēja, ka mūsdienu pasaulē nevar nodarboties tikai ar automobiļu tirdzniecību: „Jaunā tehnika ir ļoti sarežģīta, tā prasa papildus uzmanību, liela loma ir servisa centriem, tādēļ „Scania” servisa centri atrodas četrās Latvijas pilsētās – Liepājā, Rīgā, Daugavpilī un Valmierā. Runājot par servisa centru Daugavpilī, jāatzīmē, ka, rūpējoties par mūsu klientiem, sākām strādāt arī sestdienās. Tāpat, pārdodot automobiļus, piedāvājam klientiem divus līguma veidus – līgumu par tehnisko apkalpošanu un līgumu par automobiļa remontu un apkalpošanu. Tas palīdz klientiem optimizēt savus tēriņus un kontrolēt savu biznesu, viņiem vienmēr ir zināms, cik izmaksās automobiļa remonts. Mūsu mehāniķi piedāvā labāko servisu reģionā, viņi nepārtraukti pilnveido savas zināšanas, mums ir savs mācību centrs, kurā tiek rīkoti kvalifikācijas paaugstināšanas kursi. Mums ir daudz piedāvājumu, kuri varētu ieinteresēt klientus, piemēram, rudens mēnešos, no septembra līdz novembrim, sestdienās mūsu klienti var iegādāties rezerves daļas ar 30% atlaidi.

Jāpiebilst, ka tie, kuri šodien līdz plkst.17:00 nevarēja apskatīt 7 „Scania” kravas mašīnas, 29.augustā var doties uz Valmieru, kur Kocēnu pagastā „Robežlejās” arī notiks prezentācija un testa braucieni.


Написать комментарий