Daugavpils cietokšņa jaunais pārvaldnieks būs zināms pēc divām nedēļām

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis paziņoja, ka konkursā uz Cietokšņa pārvaldnieka amatu saņemti 32 pretendentu pieteikumi.

Divu nedēļu laikā notiks pretendentu atlase, pēc tam – darba intervijas.

Jāatzīmē, ka lielākais pieteikumu skaits tika saņemts pēdējo nedēļu laikā, jo pagājušajā pirmdienā, 19.augustā, preses konferences laikā pilsētas domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Jānis Dukšinskis stāstīja, ka tolaik bija iesniegti tikai 10 pretendentu pieteikumi.

Atgādināsim, ka saskaņā ar prasībām potenciālajam Daugavpils cietokšņa pārvaldniekam ir jābūt augstākai izglītībai attiecīgā nākotnes darbības sfērā, pieredzei pārvaldē (ne mazāk kā trīs gadu pieredzei vadošā amatā), jāzina valsts valoda (1.pakāpes C līmeņa), kā arī jāpārvalda citas svešvalodas.

Pieteikumu pieņemšanas gaitā minētās prasības tika vienkāršotas. Tagad vismaz 3 gadu pieredze pašvaldības vadošā amatā nav obligāta, tā var būt iegūta jebkurā struktūrā.

Jāpiebilst, ka pieteikumu iesniegšanas laiks tika pagarināts par nedēļu. Pēc J.Dukšinska vārdiem, jebkurš, kas vēlas strādāt, risināt organizatoriskus un ar tūrismu saistītus jautājumus un kuram ir prasībās minētā pieredze, var pretendēt uz Cietokšņa pārvaldnieka amatu.

Daugavpils cietokšņa jaunais pārvaldnieks būs zināms pēc divām nedēļām, tikmēr Cietokšņa pārvaldnieka pienākumus pilda Artjoms Mahļins.


Написать комментарий