Daugavpils novadā tuvojas noslēgumam jauniešu nodarbinātības programmas īstenošana

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, šovasar Daugavpils novadā pirmo reizi tika īstenota jauniešu nodarbinātības programma, kuras ietvaros tika nodarbināti 110 Daugavpils novada skolēni.

29.augustā būs jauniešu pēdējā darba diena minētās programmas ietvaros. Programmā piedalījās 16 pagasti, 14 zemnieku saimniecībās, 2 piemājas saimniecībās, SIA un individuālie uzņēmēji.

Atgādināsim, ka nodarbinātības programmā varēja piedalīties skolēni vecumā no 14 līdz 19 gadiem, kuru deklarētā dzīvesvieta ir Daugavpils novads un kuri mācās Daugavpils novada vispārējās izglītības iestādēs.

Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas projektu koordinators Jāzeps Krukovskis paziņoja, ka atskaites par jauniešu darba gaitām un darbadevēju atsauksmes tiks saņemtas 5.septembrī. Tās tiks izanalizētas un atkarībā no analīzes rezultātiem tiks pieņemts lēmumus par jauniešu nodarbinātības programmas īstenošanu nākamgad.

Jāatzīmē, ka dalībai jauniešu nodarbinātības programmā pieteikušos skaits pārsniedza vakanču skaitu – kopumā bija saņemti aptuveni 160 pieteikumi.


Написать комментарий