Miegains vīrietis no rīta gultā uzmācies lapsai

foto: Privātais arhīvs
foto: Privātais arhīvs

Visai neparasts incidents noticis ar 30 gadus veco londonieti Leonu Smitu – miegainais vīrietis no rīta sācis uzmākties gultā ielīdušai lapsai, dzīvnieku sajaucot ar savu draudzeni.

Kā vēsta tabloīds The Mirror, vīrieša draudzene Sofija Merela tobrīd jau bija pamodusies un, nemodinot draugu, klusi saģērbusies un devusies uz darbu. Tobrīd Sofija nenojauta, ka viņas vietu gultā ieņems lapsa.

Pēc kāda laika miegainais Leons gultā sajuta kustības un, nodomājis, ka Sofija mostas, gribēja sarīkot mīlas rotaļas. Vīrietis pastiepās pretī draudzenei un cieši apskāva ķermeni, kas tur gulēja.

Liels bija Leona pārsteigums, kad mīļotās sievietes matu cirtu vietā viņš sajuta lapsas cieto kažoku. Leons strauji pielēca sēdus un attapās aci pret aci ar nelūgto viešņu.

"Es nespēju noticēt, ka kaut kas tāds notiek! Dzīvnieks mierīgi sēdēja gultā un ar interesi mani vēroja," pēc tam medijiem stāstīja Leons.

Saprotot, ka draugi nez vai noticēs šādam stāstam, viņš paķēra savu telefonu un paspēja uzņemt bildi, kas tagad kalpo par pierādījumu viņa stāsta patiesumam.

Tāda notikumu gaita laikam sabiedēja rudo lapsiņu, tāpēc viņa negribīgi pameta gultu. Sekojot viņai pa pēdām, Leons saprata, kādā veidā lapsa iekļuvusi viņa dzīvoklī - viņa bija ienākusi pa durvju atveri, kas paredzēta kaķiem.


Написать комментарий