Uz 4 bērnudārzu renovācijas veikšanu pretendē firma, par kuras darbu ir visai pretrunīga informācija

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā pieejamā informācija liecina, ka ir pārsūdzēti Daugavpils pilsētas domes izsludinātā konkursa rezultāti par 4 pirmsskolas izglītības iestāžu (1., 27., 21., 23.pirmsskolas izglītības iestādes) renovācijas darbu veikšanu.

20.augustā par minētā konkursa uzvarētāju tika paziņota firma "Viors", kura piedāvājusi veikt darbus par 306 333,55 latiem, tomēr 28.augustā firma BORG pārsūdzēja konkursa rezultātus.

Jāatzīmē, ka saskaņā ar Būvkomersantu reģistru viena no SIA "Viors" darbiniecēm un par būvniecību atbildīgā persona ir kāda Daina Careva. Šī reģistra dati liecina, ka 2012.gadā firmas apgrozījums bija 3 642 250 lati, savukārt saskaņā ar Lursoft datu bāzes informāciju firmas apgrozījums pērn bijis 22 402 lati, zaudējumi – 3 610 lati.
Atgādināsim, ka astoņu pirmsskolas izglītības iestāžu renovācija notiks ERAF fonda projekta ietvaros. Tas ir otrais konkurss par renovācijas darbu veikšanu 1., 27., 21., 23.pirmsskolas izglītības iestādē, pirmā konkursa rezultāti tika atcelti pēc konkursa rezultātu pārsūdzēšanas.


Написать комментарий