Volkswagen Scirocco ir pārcietis plastisko operāciju

foto: worldcarfans.com
foto: worldcarfans.com

Uz 2015. gadu lielākais Vācijas automobiļu ražotājs iecerējis Scirocco ceturtās paaudzes pirmizrādi, bet pirms uzsāks aktīvo jaunā modeļa būvniecības fāzi, veiks pašreizējās hečbeka versijas pārstilizēšanu.

Atjaunotā Volkswagen Scirocco prototipu fotokameras objektīvs noķēra izmēģinājumu laikā ASV Arizonas štatā.

Automobiļa izskats pārveidots uz jaunās radiatora redeles, izmainīta priekšējā bufera un modernizētas optikas rēķina. Pakaļgala stilistika testa prototipam ir iepriekšējā. Metamorfozes sporta hečbeka salonā visdrīzāk skars jaunu materiālu parādīšanos apdarē, - vēsta kolesa.ru.

Par izmaiņām jaunā Volkswagen Scirocco motoru gammā pagaidām vēl netiek ziņots. Pašreizējā automobiļa versija tiek ražota ar četriem benzīna dzinējiem jaudas diapazonā no 122 līdz 265 zirgspēkiem un diviem dīzeļdzinējiem, kuri atkarībā no forsēšanas pakāpes attīsta 140 un 170 z.s. jaudu. Hečbekam uzstāda mehānisko pārnesumkārbu un robotizētu transmisiju ar divkāršu saķeri.

Iepriekš koncerna Volkswagen Group dizainers Valters de Silva intervijā pastāstīja, ka jaunā Scirocco modeļa paaudze atrodas izstrādes stadijā. Neiedziļinoties detaļās, viņš atzīmēja, ka Scirocco New būs „absolūti savādāks dizains” salīdzinājumā ar pašreizējās versijas automobili.



Написать комментарий