Plastikas ķirurgs radījis sev ideālu sievieti

foto: kadrs no video
foto: kadrs no video

Kāds plastikas ķirurgs, izmantojot savas profesionālās iemaņas, no pacientes izveidojis savu sapņu sievieti, un jau pirmajā randiņā lūdzis sievieti kļūt par viņa sievu.

Doktors Deivids Metloks ar savu nākamo sievu Veroniku iepazinās 2007. gadā. Toreiz sieviete bija uz klīniku atnākusi, lai pēc meitas Izabellas piedzimšanas veiktu vagīnas korekcijas.

Doktors Metloks veica nepieciešamo operāciju un uzreiz piedāvāja vēl virkni dažādu kosmetoloģisko procedūru: zoda, kāju un roku liposakciju, dibena muskuļu nostiepšanu, vaginālo atjaunināšanu, sejas ādas stiepšanu, botoksa injekcijas.

"Problēma, kuras dēļ nonācu slimnīcā, man neļāva ārstam pat acīs ieskatīties. Es biju tik ļoti kautrīga, bet Deivids teica, ka tā bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena," izdevumam The Daily Mail stāstījusi Veronika.

Pēc tam tobrīd 43 gadus vecais ķirurgs sievieti uzaicinājis uz tikšanos un uzreiz viņu bildinājis. Veronika piekritusi kļūt par viņa sievu, un vēl joprojām dakteris ik pa laikam piekoriģē viņas izskatu.

Pirms tikšanās ar vīru Veronika strādāja par medmāsu, bet jau tolaik bija aizrāvusies ar ķermeņa formu uzlabošanu - viņai bija veiktas trīs krūšu palielināšanas operācijas.

Šobrīd sieviete ir pilnībā apmierināta ar savu izskatu. "Es jūtos kā modele, kas izkāpusi no glancēta žurnāla lappusēm," viņa lepojas, bet atzīst, ka gadu gaitā vēl ne reizi vien uzlabos savas ķermeņa aprises.

Tāpat uz ķirurga galda vairākkārt pabijis arī pats doktors Metloks - arī viņš tiecas pēc fiziskas pilnības. Sieva atzīst, ka vīrs apsēstība ar fitnesu un skaistumu arī viņai pašai liekot ne mirkli neatslābt un domāt vienīgi par savu izskatu.


Написать комментарий