Pieņemti grozījumi Biķernieku ciema ūdenssaimniecības attīstības konkursā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv vēstījis, ka 30.jūlijā Biķernieku pagasta pārvalde izsludināja atklātu konkursu par ūdenssaimniecības attīstību Daugavpils novada Biķernieku pagasta Biķernieku ciemā.

Darbi tiks veikti ERAF projekta ietvaros. Šā gada 29.augustā Iepirkumu uzraudzības birojs paziņoja par konkursa nolikumā pieņemtajiem grozījumiem.

Saskaņā ar paziņojumu par grozījumiem, paziņojuma publikācija neatbilst pasūtītāja norādītajai sākotnējai informācijai. Tādēļ tika labots potenciālo pasūtījuma izpildītāju pieteikumu iesniegšanas termiņš – tie ir iesniedzami līdz 23.septembra plkst.17:00.

Atgādināsim, ka saskaņā ar konkursa nolikumu darbu veicējam būs jāizbūvē ūdensvads un kanalizācijas tīkli, jāveic esošo urbumu montāža un atjaunošana, jāierīko hidrofori, kā arī notekūdens attīrīšanas sistēma.

Konkursa nolikumā norādīts, ka darbi jāveic sešu mēnešu laikā, nepieciešamības gadījumā var paņemt tehnoloģisko pārtraukumu, kas netiks ieskaitīts darbu veikšanas termiņā.

Jāatzīmē, ka Biķernieku pagasta pārvaldes mājas lapā norādīts, ka projekta prognozētas izmaksas ir vairāk nekā 300 000 latu.


Написать комментарий