Oficiāli reģistrē pasaulē spalvaināko kaķi

foto: facebook.com/colonelmeowinthecity
foto: facebook.com/colonelmeowinthecity

Divus gadus vecais persiešu un himalajiešu jauktenis vārdā Pulkvedis Mjau, pateicoties savam draudīgajam izskatam un spalvainajam kažokam, jau sen ir interneta slavenība, taču tagad viņš arī oficiāli reģistrēts Ginesa rekordu grāmatā.

Pulkveža spalvas vidējais garums ir 23 centimetru, un kaķa saimnieki jau saņēmuši sertifikātu pat viņa iekļaušanu jaunajā Ginesa rekordu grāmatā, kas nāks klajā 12. septembrī.

Lai fiksētu šo rekordu, tika uzaicināti trīs neatkarīgi veterinārārsti, un viņi apstiprināja, ka Pulkvedis ir mājas kaķis ar visgarākajām spalvām pasaulē.

Pulkvedis Mjau no Sietlas Facebook sociālajā tīklā parādījās 2012. gada vasarā un acumirklī kļuva par zvaigzni.

Pateicoties bargajai sejas izteiksmei, daudziem radies iespaids, ka šis kaķis ir apvainojusies uz visu pasauli, un tieši tas pievērsis gan dažādu ārvalstu mediju uzmanību - par Pulkvedi Mjau ne tikai rakstījuši drukātie izdevumi, bet viņš arī aicināts piedalīties televīzijas šovos.

Pulkveža Mjau Facebook lapa, kurā viņa saimniece Anna Mērija regulāri izvieto fotogrāfijas un video no sava mīluļa dzīves, neilgā laikā savākusi jau vairāk nekā 180 tūkstošus "laiku", un tūkstošiem cilvēku seko arī viņa YouTube kanālam.

Kā pastāstījusi milzu pūkaiņa saimniece, mīļākā Pulkveža nodarbošanās esot gulēšana pie ieslēgta ventilatora, baudot tā radīto vēja pūsmiņu un tādējādi atvēsinoties.



Написать комментарий