Poļu meitene vēlas seksu ar 100 000 vīriešu

foto: All Over Press
foto: All Over Press

21 gadu vecā Varšavas iedzīvotāja Aņa Lisevska (attēlā) apņēmusies īstenot nopietnu mērķi – pārgulēt ar 100 tūkstošiem vīriešu no visas pasaules. Pēc meitenes vārdiem, seksa maratons sācies jau pagājušajā mēnesī.

Aņa ir visai sprigana un dzīvespriecīga meitene, un par saviem nākotnes plāniem viņa laipni pastāstījusi arī poļu medijiem.

"Es gribu pārgulēt ar vīriešiem no Polijas, Eiropas un vispār no visas pasaules. Man tik ļoti patīk sekss, vīrieši un liderīga dzīve," nav slēpusi Aņa un sūdzējusies, ka Polijā to īstenot nemaz nav tik viegli.

"Polijā seksa tēmas joprojām ir tabu, tāpēc visus tos, kuri vēlas piepildīs savas seksuālās fantāzijas, pie mums uzskata par izvirtuļiem, pervertiem un psihiski slimiem ļaudīm," analizējusi Aņa.

Pati meitene sevi nepieskaita nevienai no šīm kategorijām un ar lepnumu stāsta, ka līdz šim pārgulējusi jau ar 284 pretējā dzimuma pārstāvjiem.

Aņai ir puisis, kurš zina par savas draudzenes centieniem, tomēr neesot viņa spēkos Aņu apturēt. Viņš esot izteicies, ka par draudzenes hobiju nav pārāk lielā sajūsmā, tomēr viņam nācies samierināties, jo "neesot citas iespējas".

Lai īstenotu savu sapni - pārgulēt ar 100 000 vīriešu, Aņa ir izveidojusi savu Facebook profilu, kurā var pieteikties visi vīrieši, kuri grib ar viņu stāties dzimumattiecībās. Nekādu maigumu poliete nesola, jo tās būšot vien 20 minūšu ilgas mehāniskas darbības.

Tiesa, meitene nav ņēmusi vērā to, ka, lai pārgulētu ar tik lielu skaitu vīriešu, viņai bez miega, ēšanas un higiēnas ar seksu nāktos nodarboties 3,8 gadus bez pārtraukuma.


Написать комментарий