Fetišists zaga sieviešu velosipēdu sēdekļus, lai tos apostītu un aplaizītu 1

foto: scmp.com
foto: scmp.com

Sestdien Japānas Kanagavas prefektūras policija arestēja Jokogamas iedzīvotāju par 200 sieviešu velosipēdu sēdekļu zādzību. Pēc noziedznieka vārdiem viņš tos zaga, lai ostītu un aplaizītu.

Jamates policijas iecirkņa virsnieki arestēja 35 gadus veco Džoldi Kondo (Joji Kondo). Vīrietim tika izvirzīta apsūdzība par zādzībām, - vēsta fedpost.ru.

Aizdomās turamais sāka zagt ādas sēdekļus pērnā gada janvārī. Policijas iecirknis saņēma 24 sūdzības no saniknotajām sievietēm, pēc kā tiesībsargājošo orgānu darbinieki bija spiesti sākt izmeklēšanu.

Kondo tika arestēts 24. augustā pēc tam, kad novērošanas kamera fiksēja nozieguma veikšanas momentu. Vīrietis noņēma no velosipēdiem, kuri atradās stāvvietā netālu no dzīvojamā kompleksa, trīs sēdekļus. Kratīšanas rezultātā Kondo mājā tika atrasti 200 sēdekļu. Pēc policijas novērtējuma kopējā nozagto sēdekļu vērtība sastādīja vairāk nekā miljonu jenu (ap 80000 dolāru).

Japānas policijas atskaitēs, kuras publicēja vietējie MIL, teikts, ka Kondo, iespējams, ir sācis noņemt sēdekļus 2012. gada janvārī. Nopratināšanas gaitā policisti noskaidroja, ka uz noziegumu vīrieti pamudināja vēlme just „sievietes smaržu”.

„Man patīk sēdekļu, uz kuriem brauc sievietes, smarža, - paziņoja Kondo. – Man patīk arī sēdekļa ādas tekstūra un smarža, kuru es ostīju un laizīju”.

Kondo apgalvo, ka viņam ir īpaši attīstīta oža, un viņš pēc smaržas var noteikt, kas brauca ar velosipēdu – vīrietis vai sieviete. Tāpat viņš deva mājienu, ka ādas sēdekļi vislabāk uzsūc un aiztur sieviešu apakšveļas smaržu.

Japānas mediji neziņo, kādas sekas Kondo var izraisīt viņa veiktais noziegums, bet viņa velosipēdu sēdekļu kolekcijas fotogrāfijas izplatījās ātri Japānas sociālo tīklu lietotāju vidū, kuri nosauca vīrieša uzvedību par „neiedomājamu izvirtību”.

Pēc policijas datiem līdzīgs gadījums notika Totigi prefektūrā.

„Ir vīrieši, kuriem velosipēdu sēdekļi ir kļuvuši par īstu fetišu”, - paziņoja viens no policistiem.

Uz šodienu Kondo izlēciens ir pēdējais bezgalīgo stāstu sērijā, kas ir saistīti ar izvirtībām. Martā 40 gadus vecs vīrietis tika arestēts par 90 apģērba gabalu, kuri agrāk piederēja skolniecēm, zādzību, bet augusta vidū Saitama prefektūras policija arestēja vīrieti, kurš apgalvoja, ka viņš sieviešu krūzītēs lēja klāt savu urīnu.


Написать комментарий

Nopietni, viens sēdeklis 400USD, nesķiet tā kā nedaudz pa traku?