Lopesas dvīņus pieskata viņas 26 gadus vecais draugs

foto: Bulls Press/kasjauns.lv
foto: Bulls Press/kasjauns.lv

Laikā, kad dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (44) ir aizņemta ar karjeru, viņas gados jaunais mīļotais, dejotājs Kaspers Smārts (26), pieskata draudzenes atvases – piecus gadus vecos dvīņus Maksu un Emmi.

Kaspers kopā ar dvīņiem manīts tirdzniecības centrā „Topanga” Losandželosā. Kā vēsta aculiecinieki, trijotne atstājusi iespaidu, ka lieliski saprotas. Bērni Kasperu uztverot kā savu labāko draugu. Visi kopīgi devušies uz kafejnīcu „Nestle Toll House Cafe”, kur iegādājušies cepumus. Ģimenīte draudzīgi apmeklējusi vairākus veikalus, kā arī iegriezušies rotaļlietu veikalā, kur bērni izvēlējušies sev dažas mantiņas. Visi apmeklējuši arī apavu veikalu „The Foot Locker”, kurā Kaspers noskatījis un nopircis apavu pāri sev pašam. 

Mazajam Maksam uz rokas ir ģipsis, taču tas netraucēja puisēnam dauzīties ar māsiņu. 

Kaspers ir kopā ar pasaulslaveno dīvu Dženiferu Lopesu jau gandrīz divus gadus. Par kāzām dziedātāja pagaidām nedomā, viņa jau trīs reizes bijusi precēta. Dženiferas pirmais vīrs Odžani Noa savulaik strādāja par oficiantu Maiami. Pāris apprecējās 1997. gadā, bet pēc gada izšķīrās.

Otrs Lopesas vīrs bija dejotājs Kriss Džads, ar kuru soliste laulībā nodzīvoja no 2001. gada līdz 2003. gadam. Divus gadus Dženifera bija saderināta ar aktieri Benu Afleku, kurš viņai pasniedza ekskluzīvu saderināšanās gredzenu ar 6,1 karātu rozā briljantiem. Tā cena sasniedza 1 200 000 dolāru. Taču 2004. gada rudenī plānotās kāzas tā arī nenotika. 2004. gadā Dženifera apprecējās ar savu seno draugu – dziedātāju Marku Antoniju. Viņš arī kļuva par dziedātājas bērnu – dvīņu Maksa un Emmes – tēvu. Pāris izšķīrās 2012. gadā. 


Написать комментарий