27 gadus vecais Niks triumfē vismazākā loceklīša konkursā

foto: ekrānuzņēmums no huffingtonpost.com
foto: ekrānuzņēmums no huffingtonpost.com

Pārdevējam Nikam Gilronanam, iespējams, nav vismazākais loceklis pasaulē, taču pavisam noteikti viņa lepnums bijis vismikroskopiskākais konkursā Bruklinā, ASV. 

„Izmēram ir nozīme tikai tad, ja ar to var uzvarēt,” lepns par panākumu ir 27 gadus vecais vīrietis.

Konkurss norisinājās Bruklinas bārā „Kings County” augusta sākumā. Taisnības labad jāpiebilst, ka vīriešu simti uz šo pasākumu nerāvās, kas arī būtu loģiski. Pieteicās vien pieci drosminieki, toties skatītāju rindas gan bija kuplas! 

Pasākuma scenārijs neparedzēja skrupulozu vīriešu locekļu vētīšanu ar centimetru mēru. Uzvarētāju noteica pēc vairākiem kritērijiem, no kuriem galvenais bija pašapziņas un pašcieņas rādītājs. 

Visupirms konkursantiem bija jādefilē pa skatuvi peldbiksēs. Pēc tam – jāatkailinās uz brīdi. Un visbeidzot norisinājās jautājumu un atbilžu fāze, kurā katrs varēja pastāstīt par savām attiecībām ar vīrieša mantību, demonstrējot arī savu humora izjūtu, kas nav mazsvarīga komponente vīriešiem ar ne pārāk iespaidīga izmēra locekli. 

Par uzvarētāju atzina pārdevēju Niku. Viņš balvā saņēma 200 dolārus un bija patiesi lepns par triumfu konkursā. „Es ceru, ka spēju iedvesmot džekus, kuriem ir pašvērtējuma problēmas peņa dēļ. Gribēju uzrīkot foršu šovu un, šķiet, tas man izdevās lieliski,” izteicās puisis. 

„Ziniet, ko?! No vīrieša mantības izmēra nav atkarīga ne attiecību kvalitāte, ne personības valdzinājums. Lieliskai personībai, lieliskam vīrietim drīkst būt arī nīkulīgs loceklis,” visā nopietnībā pauda konkursa līderis. 


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий