Vasaras pēdējā dienā notika Demenes pagasta svētki

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Aizvadītajā sestdienā, 31.augustā, Demenes pagastā notika vasarīgi un saulaini svētki, kuri pulcēja pagasta iedzīvotājus un viesus, - Demenes pagasta svētki.

Demenes pagasta Kultūras nama direktors Aleksandrs Mihailovs pastāstīja portālam Gorod.lv, ka no svētku dalībniekiem tika saņemtas ļoti pozitīvas atsauksmes, pat neskatoties uz to, ka laikapstākļi bija labvēlīgi dažādu lauku darbu veikšanai, svētku pasākumi pulcēja lielu pagasta iedzīvotāju un viesu skaitu.

Plkst.13:00 visi interesenti varēja apmeklēt meistarklases un apgūt origami mākslu, minētās meistarklases pasniedza Demenes pagasta iedzīvotājas, tāpat varēja apmeklēt arī kalēja Edvarda Vronska darbnīcu. Darbojās arī svētku tirgus.

Plkst.14:00 pagasta aktīvākie iedzīvotāji piedalījās sporta sacensībās „Jautrās stafetes”.

Savukārt plkst.15:00 notika koncerts, kurā uzstājās senioru klubs no Kraujas, Līksnas Kultūras nama kolektīvs, Latviešu kultūras centra bērnu vokālais ansamblis un vietējie mūziķi.

Pēc A.Mihailova vārdiem, gaidītākais pasākums bija zaļumballe ar Vitāliju Beļavski, minētais pasākums bija skaists Demenes pagasta svētku noslēgums.



Написать комментарий