Tramvaju uzņēmums līdz 4.septembrim pieprasījis no baltkrieviem paskaidrojumus par tramvaju piegādes termiņiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Tramvaju uzņēmuma vadītājs Ēvalds Mekšs paziņoja portālam Gorod.lv, ka šobrīd joprojām ir spēkā ar piegādātāju apvienību AAS „Управляющая компания холдинга „Белкоммунмаш” un SIA „Agmen Consulting Bureau” noslēgtais līgums par tramvaju piegādi.

Tomēr, pēc Ē.Mekša vārdiem, Baltkrievijas puse nav izpildījusi rakstveida solījumu par pirmo triju četrasu vagonu piegādi no 28. līdz 31.augustam. Uzņēmuma vadītājs paskaidroja, ka 27. un 28.augustā pasūtītāja pārstāvji apmeklēja rūpnīcu Minskā, bet Daugavpilij domāto gatavu produkciju neredzēja.

Šī gada 2.septembrī piegādātājam tika nosūtīta vēstule ar lūgumu sniegt informāciju par to, kā tiks izpildīts vagonu piegādes grafiks, atbildi cer saņemt 4.septembrī.

Ē.Mekšs neuzņēmās prognozēt turpmāko notikumu gaitu, atzīmējot, ka šobrīd viss esot atkarīgs no Baltkrievijas puses. Viņš atzina, ka sakarā ar noslēgto līgumu bija dažas nianses, tomēr iepriekšējā Domes vadība uzskatīja, ka tramvaju vagoni pilsētai esot nepieciešami, tādēļ līgums joprojām ir spēkā.


Написать комментарий