AAS «Белкоммунмаш» ir gatava piegādāt Daugavpilī pirmo tramvaju līdz 12.septembrim

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Piegādātāju apvienības AAS „Белкоммунмаш” un SIA „Agmen Consulting Bureau” pilnvarotā persona Sergejs Batrakovs paziņoja portālam Gorod.lv, ka, visdrīzāk, līdz 12.septembrim Daugavpilī tiks piegādāts pirmais tramvajs.

Atgādināsim, ka pilsētas Domes vadība apšaubīja tramvaju piegādes līguma likumību un neizslēdza iespēju, ka tas tiks lauzts. Sakarā ar to, ka līdz 1.septembrim pirmie vagoni netika piegādāti, Tramvaju uzņēmums pieprasīja piegādātāja paskaidrojumus par to, kā tiks ievērots līgums.

S.Batrakovs uzskata, ka Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Pēteris Dzalbe nodarbojās ar populismu un lika šķēršļus savlaicīgai tehniskās dokumentācijas parakstīšanai (piemēram, vagonu krāsas apstiprināšanai).

AAS „Белкоммунмаш” un SIA „Agmen Consulting Bureau” pārstāvis uzskata, ka vēlāk priekšsēdētāja vietnieks tomēr nolēma ievērot līgumu un darboties juridiski korekti. Nepieciešamā dokumentācija ir saskaņota, vagoni tiks piegādāti, sākot ar 12.septembri pilsētā tiks piegādāts pa vienam vagonam, paziņoja S.Batrakovs.

Piegādātāja pārstāvis atzīmēja, ka gadījumā, ja tiks atzīts, ka termiņi netika ievēroti Baltkrievijas puses dēļ, acīmredzot tai nāksies maksāt soda naudu.


Написать комментарий