Daugavpiliešiem un novada iedzīvotājiem sniegs psiholoģiski sociālo palīdzību

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada augustā tika apstiprināts biedrības „Psiholoģisko konsultāciju centrs „Intence” projekts, un jau no 2. septembra sākās projekta „Atbalsta un sociāli psiholoģiskās palīdzības sniegšana Daugavpils pilsētas un Daugavpils novada skolotājiem, sociālajiem darbiniekiem un ģimenēm ar bērniem”.

Projekta galvenais mērķis ir sniegt psiholoģisko palīdzību ģimenēm, skolotājiem un sociālajiem darbiniekiem, lai uzlabotu dzīves kvalitāti, kā arī veicinātu to personu iekļaušanu sabiedriskajā dzīvē, kurām pastāv risks kļūt par sociāli atstumtām. Tā, projekta ietvaros notiks semināri – treningi skolotājiem un sociālajiem darbiniekiem, kuri saņems praktiskus padomus par to, kā izvairīties no stresa. Turklāt notiks praktiski semināri vecākiem, kuru gaitā viņi iegūs psiholoģisko stabilitāti, un visi projekta dalībnieki saņems individuālas psiholoģiskas konsultācijas.

Ar psiholoģisko paņēmienu un pašpalīdzības tehniku palīdzību līdz nākamā gada septembrim vismaz 192 cilvēki varēs saņemt padomus par to, kā pārdzīvot grūtības un saskatīt sevī potenciālu, lai uzlabotu dzīves kvalitāti. Paliek tikai piemetināt, ka kopējā projekta summa sastāda Ls 14 155,10 (29 140, 89 eiro), no kuriem publiskais finansējums ir 89,63% jeb Ls 12 686,59, savukārt 10,37% jeb Ls 1 468,51 ir biedrības līdzfinansējums.


Написать комментарий