Par Daugavpils cietokšņa pārvaldnieku var tikt iecelts Jānis Ostrovskis 2

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iespējams, ka par Daugavpils (Dinaburgas) cietokšņa pārvaldnieku tiks iecelts Jānis Ostrovskis. Tas kļuva zināms Daugavpils pilsētas domes preses konferencē 9. septembrī.

Kā pastāstīja vicemērs Jānis Dukšinskis, konkursa komisija izskatīja visus iesniegtos pieteikumus. Tā rezultātā tika atlasīti 8 pretendenti, ar kuriem notika pārrunas. Trīs no viņiem tika atstāti tālākajai izskatīšanai, un uz šo brīdi ir atlasīts viens pretendents, kura kandidatūru ir piedāvāts apstiprināt domes priekšsēdētājam.

Šo jautājumu nav vajadzības izvirzīt apstiprināšanai domes deputātiem tādēļ, ja pilsētas mērs parakstīs atbilstošu rīkojumu, tad drīzumā Jānis Ostrovskis varēs sākt pildīt savus pienākumus, paskaidroja vicemērs.

Jānis Dukšinskis pavēstīja, ka galvenie atlases kritēriji konkursa gaitā bija kandidāta darba pieredze vadošajā amatā, pārvaldes pieredze nekustamo īpašumu sfērā un ar celtniecību saistīta specialitāte.

Kā pastāstīja vicemērs, Jānis Ostrovskis strādāja AS „Valsts nekustamie īpašumi”, nodarbojās ar cietokšņa ēku nodošanu, viņam ir darba pieredze ar nekustamajiem īpašumiem un celtnieka diploms. Tādēļ konkursa komisija izvirzīja viņa kandidatūru pārvaldnieka amatam.

Atzīmēsim, ka politisko partiju ziedotāju sarakstā, Jāņa Ostrovska nav.


Написать комментарий

Nu Joņ, turīs!

jā...šausmas.Kauns par tādu pārvaldnieku, vai tiešām nebij godīga, nedzērāja pretendenta uz šo amatu?

Написать комментарий