Iespējams, ka septembra beigās Grīvas poliklīnika noslēgs līgumu par video gastroskopa nomu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā portāls Gorod.lv ziņoja 15. augustā, SIA „Grīvas poliklīnika” paziņoja par atklātu video gastroskopiskās sistēmas nomas konkursu.

Saskaņā ar pirkuma paziņojumu pretendenti varēja iesniegt savus pieteikumus līdz 26. augustam. Tādēļ Gorod.lv korespondents griezās pie projekta kontaktpersonas Zojas Stupiņas, kura pastāstīja, ka tomēr ir atrasts viens pretendents, kurš var izpildīt pirkuma nosacījumus.

Pēc Zojas Stupiņas vārdiem SIA „Olympus Latvia” piedāvājums atbilst pasūtītāja prasībām un principā ir pieņemams, jo, neskatoties uz to, ka uz šo brīdi līgums ar pretendentu vēl nav noslēgts, tas drīz tiks izdarīts – aptuveni septembra beigās.

Atgādināsim, ka saskaņā ar konkursa nolikumu video gastroskopiskās sistēmas nomai, kura sevī iekļauj video gastroskopu, gaismas avotu, video procesoru un LCD displeju, jāsastāda summa, kura nepārsniedz 20 tūkstošus latu. Turklāt sistēmas garantijas termiņš nedrīkst būt mazāks par 12 mēnešiem un pretendentam, kurš būs gatavs nodot nomā ierīci, būs jāapmāca poliklīnikas medicīnas personālu lietot un dezinficēt ierīci.

Ierīces piegādes termiņi nedrīkstēs pārsniegt četras nedēļas no līguma noslēgšanas datuma.


Написать комментарий