Vai Daugavpils mērs vēl nav paspējis iepazīties ar Sporta pārvaldes audita rezultātiem?

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils domes Iekšējā audita dienesta pārbaudes, kura noslēdzās Daugavpils Sporta pārvaldē 6. septembrī, rezultāti tika iesniegti Daugavpils pašvaldības priekšsēdētājam Jānim Lāčplēsim.

Daži mediji, kuriem bija iespēja iepazīties ar pārbaudes rezultātiem, paziņoja, ka audita gaitā tika konstatēti vairāki struktūras darbības trūkumi. Tomēr pats Jānis Lāčplēsis pēc lūguma komentēt konstatētos trūkumus 9. septembra preses konferences laikā paziņoja:

„Vispirms ar pārbaudes rezultātiem iepazīsies vicemērs Jānis Dukšinskis, kurš ir sporta sfēras kurators, sniegs paskaidrojumus arī Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs. Protams, mēs darīsim visu, lai nodrošinātu efektīvu pašvaldības līdzekļu izmantošanu un izmantotu tos maksimāli pilsētnieku interesēs, lai arī mūsu bērni un sportisti saņemtu visu to, kas viņiem ir jāsaņem. Izskatīsim jautājumu un meklēsim efektīvākos risinājumu paņēmienus”.

Atzīmēsim, ka medijos jau izskanēja informācija, ka Sporta pārvaldes darbā ir konstatēti nopietni trūkumi. Akcents tiek likts uz it kā SP organizēto „ģimenes biznesu” jeb interešu konfliktu. Tiek minēts arī bērnu futbola centrs „Daugava”, kuram SP tāpat kā citām biedrībām, izdala dotācijas, kā arī pārsniedz dienesta automobiļu degvielas limitu.


Написать комментарий