Ielu basketbola čempionāts tuvojas noslēgumam

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sestdien festivālā “Artišoks” norisinājās ceturtais un priekšpēdējais Daugavpils ielu basketbola čempionāta posms. Šoreiz kopumā piedalījās 19 komandas, kuras cīnījās par uzvaru piecās dažādās vecuma grupās, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Pie Daugavpils Ledus halles sapulcējās solīds komandu skaits, neskatoties uz to, ka jaunāko grupu meitenes vienlaicīgi aizvadīja starptautisko basketbola turnīru olimpiskajā centrā.

Visjaunākajā meiteņu grupā sērijā līdz divām uzvarām “Perci” (Nika Pudāne, Laura Baltace, Lovisa Ķerubine, Darja Mazurova) ar 2:1 pieveica “Smešarikus”. Vidējā grupā pirmā vieta “Alise+”, kā sastāvā spēlēja Jolanta Rimša, Tatjana Savicka, Baiba Ķestere un Jūlija Komļeva. Dāmām visprestižākajā grupā (1996. dz.g. un vecākas) “Ekstra” lielajā finālā ar 11:9 pieveica “Alise+”. Interesanti, ka grupu turnīrā posma uzvarētājas savām konkurentēm zaudēja, bet prata revanšēties. Uzvarētāju sastāvs: Jana Volcīte, Līva Irbe, Nadežda Mieze.

Puišiem jaunākajā grupā cīnījās sešas komandas. Arī šoreiz galvenā cīņa par pirmo vietu bija starp “Trīs musketieriem” un Špoģiem. Finālā Špoģi revanšējās musketieriem par zaudējumu apakšgrupā, tādējādi uzvarot visā posmā. Uzvarētāju rindās bija Vjačeslavs Tisalovičs, Marģers Kravalis, Pāvels Jerofejevs un Aivis Grigorjevs.

Visprestižākajā puišu grupā septiņu komandu konkurencē jau kārtējā uzvara MILF. Superfinālā MILF ar 8:7 uzvarēja IVS-D. 4. posma uzvarētāji šajā grupā: Zintis Saulītis, Oskars Boķiševs, Harijs Anspoks, Arnis Dronka.

Noslēdzošais posms paredzēts 21. septembrī Vienības laukumā.


Написать комментарий