“airBaltic” palielinās lidojumu skaitu uz Briseli

foto: wikipedia.org
foto: wikipedia.org

No pirmdienas Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" palielinās lidojumu skaitu no Rīgas uz Beļģijas galvaspilsētu Briseli, ziņo "Nozare.lv".

Kā norāda "airBaltic" komercdirektors Mihaels Grimme, uzlabot lidojumu sarakstu uz Briseli kompāniju iedrošināja augstais pieprasījums pēc biļetēm uz šo galamērķi.

Lidojumi no Rīgas uz Briseli tiks veikti katru dienu. Aviokompānija lidojumus veiks ar "Bombardier Q400Next Gen" lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni divas stundas un piecdesmit piecas minūtes.

"airBaltic" ieviesis sešus jaunus galamērķus 2013.gada vasarai - Prāga (Čehija), Hevīza-Balatona (Ungārija), Olbija (Sardīnija, Itālija), Rijeka (Horvātija), Larnaka (Kipra) un Malta.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas "airBaltic" piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

"Air Baltic Corporation" ("airBaltic") ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju. "airBaltic" flotē ir 26 lidmašīnas.


Написать комментарий